Leveringsvoorwaarden

De Weg Omhoog Coaching


       Hieronder treft u de leveringsvoorwaarden

  • Betaling van zowel intake als consulten geschied per bank of giro, na ontvangst factuur. (binnen 14 dagen na dagtekening factuur dient het factuurbedrag binnen te zijn)
  • Afname pakketten in overleg. De factuur wordt verzonden na het inplannen van het eerste consult, en het volledige bedrag voor afname pakket dient hier aan voorafgaand volledig voldaan te zijn. Indien u dat wenst worden de consulten van het gehele pakket in 1 x ingepland, zodat geen vertraging zal ontstaan. Bij onverhoopt uitval van geplande consulten van een pakket door bijvoorbeeld ziekte of anderszins onverwachte omstandigheden zal samen worden gekeken naar een passende oplossing om het proces niet te vertragen.

  • Tot 24 uur van tevoren kan de coaching sessie kosteloos geannuleerd worden. Annulering korter dan 24 uur voorafgaand aan het tijdstip van afspraak wordt 100% in rekening gebracht.

  • Uw gegevens worden 7 jaar vertrouwelijk bewaard, en niet verstrekt aan anderen, mits daarvoor uitdrukkelijk uw toestemming is gevraagd. Mocht u gesprekken bij uw coach voeren in opdracht van , of in overleg met, uw werkgever, dan zal een evaluatie in overleg met u, en na uw goedkeuring worden gedeeld met uw werkgever, met als doel de voortgang van uw proces te overleggen. Ten alle tijden echter beslist u wat er van uw proces wel of niet gecommuniceerd mag worden naar uw werkgever.

  • Tijdens het gehele coachtraject is uw inzet voor verandering noodzakelijk. Mocht uw inzet niet of niet voldoende zijn zal uw behandelaar hierover in gesprek gaan met u. Ten alle tijden bent u zelf dus verantwoordelijk voor het in uitvoer brengen van wat tijdens de coaching ter sprake komt.

      Mocht u nog vragen hebben over de leveringsvoorwaarden, neem gerust contact met mij op.

Ben jij benieuwd of ik je kan helpen tijdens de mooie reis in jezelf op de weg omhoog naar jouw gelukkiger leven? Neem dan contact met mij op!

Bank
NL46 RABO 0353 0411 06
tnv J.M. van der Kolk

Kvk:
71580298

BTW:
NL002034524B47

Email:
jolanda@dewegomhoogcoaching.nl

Telefoon:
+31 6 20 26 96 82

Adres:
Filipijnen 95
3524 JJ UTRECHT - lunetten

Foto: Bert Bosch  |  Web: mediaflow.nl  |  Design: Floris Heitkamp   | © 2018 De Weg Omhoog Coaching  |  Privacyverklaring