Een nieuw begin

Een nieuw begin is oneindig in zijn mogelijkheden. Alles ligt open, niemand weet hoe het lopen zal. Langs onverwachte wegen komen kansen en op elk moment kan daar weer een andere kans aan worden toegevoegd. Het mooie van zo’n nieuw begin is dat je je eigen mogelijkheden niet helder hebt. Elke dag kan er zomaar weer iets gebeuren waardoor er ineens een extra optie ontstaat.

Wat een uitdaging!

Uitgedaagd door het leven,  waardoor je je eigen kunnen gaat uitbuiten en wegen gaat bewandelen die vroeger ondenkbaar waren. Zo leer je steeds meer over jezelf. Grenzen worden verlegd op alle fronten. Je wordt een compleet nieuw mens. Je doelen zijn helder maar de weg ernaar toe nog niet. Op elk moment kan je dus een zijweg inslaan. Hierdoor wordt de weg naar je doel misschien langer, maar ook mooier, avontuurlijker, of praktischer.

Als een boekenkast

Het is alsof je voor een boekenkast staat met allemaal onbeschreven boeken. De kaften hebben geen titels en geen kleuren. De pagina’s geen letters. Elk blad is onbeschreven. Als je van schrijven en creëren houdt, kan je dus je hart ophalen. Een leeg boek betekent namelijk dat je het boek precies zo kunt maken zoals jij het het liefste wilt. Maar het betekent ook dat je een keuze moet maken. Dat je eraan moet gaan werken om de bladzijden van dat boek vol te krijgen. Maar dan wel precies op jouw manier.

Een nieuw begin

Mijn nieuwe begin startte ook als een onbeschreven boek en ik heb de afgelopen maanden daar al vele hoofdstukken zelf van weten in te vullen. Ik heb mijn passie gevonden in het coachen van mensen en omdat elk mens uniek is, heeft elk mens vele mogelijkheden om iets op te lossen. Voor mijn cliënten vaak een nieuwe stap in hun leven. Ze zijn op zoek naar zichzelf. Ze vinden nieuwe mogelijkheden en merken dat ze veel meer kunnen dan ze eerder dachten. Ook voor hen zijn de mogelijkheden oneindig. De kunst is de kansen te zien om mogelijkheden te creëren en vervolgens ermee aan de gang te gaan, op weg naar het voor jou zo mooi mogelijke einddoel. En wat jouw einddoel ook is,  je zult een schat aan ervaring rijker zijn aan het eind van de rit. Ik zet me graag in om bij  ieder mens die oneindigheid in mogelijkheden naar boven te halen, zodat ze zelf in staat zijn een allemachtig mooi nieuw en door hen zelf vormgegeven boek te schrijven. Wanneer start jij je zoektocht naar jouw oneindige mogelijkheden?

 

Ben jij benieuwd of ik je kan helpen tijdens de mooie reis in jezelf op de weg omhoog naar jouw gelukkiger leven? Neem dan contact met mij op!

Bank
NL46 RABO 0353 0411 06
tnv J.M. van der Kolk

Kvk:
71580298

BTW:
NL002034524B47

Email:
jolanda@dewegomhoogcoaching.nl

Telefoon:
+31 6 20 26 96 82

Adres:
Filipijnen 95
3524 JJ UTRECHT - lunetten

Foto: Bert Bosch  |  Web: mediaflow.nl  |  Design: Floris Heitkamp   | © 2018 De Weg Omhoog Coaching  |  Privacyverklaring